SuuCure

"verwen uzelf met verzorgde voeten en handen"

NSI Simplicité PolyDip

Simplicité van NSI is gearriveerd en het is hier om jouw leven eenvoudig te maken. Nieuwsgierig? 

Lees verder, je gaat dit geweldig vinden ...

Hoe beginnen we?

Allereerst beginnen we met het desinfecteren van jouw handen en nagels. Nadat we voorzichtig de nagelriemen hebben teruggeduwd en overtollig weefsel hebben verwijderd, gaan we de nagels in een mooie vorm vijlen. Hierna verwijderen we het stof van de nagels en maken we deze vetvrij. Dan brengen we een dunne laag Simplicité PolyBase aan op de nagels welke wordt uitgehard onder een UV/LED lamp.
Houd er rekening mee dat wij geen nagels verlengen met NSI Simplicité PolyDip!
Jij kiest hoe we verder gaan
Hierna brengen we een tweede laag Simplicité PolyBase aan op jouw nagels. Voordat deze wordt uitgehard onder een UV/LED lamp, dopen we jouw vingers in de Simplicité PolyDip (gekleurde of transparante) acrylpoeder. Hierna harden we het product uit onder een UV/LED lamp. 
Afhankelijk van de finish brengen we nog een laag gekleurde acrylpoeder aan óf we gaan de nagel sealen en gereed maken voor een afwerking met NSI PolishPro gellak.

Het resultaat is te allen tijde mooie en natuurlijk uitziende nagels!

Klik hier om online een afspraak te maken.
Klik hier om de tarieven te bekijken.

***

Heb je gellak of acryl laten zetten bij een andere salon? Laat het dan even weten. Wij willen dan graag eerst je nagels zien voor we een prijs bespreken.

***

Een ieder die voor een nagelbehandeling komt, krijgt haar eigen vijlenset. Deze vijlenset blijft, in verband met hygiëne, in de salon. 

Je betaalt hiervoor eenmalig €5,00. 

Daarna betaal je €1,00 per nieuw in gebruik genomen vijl.

***