SuuCure

"verwen uzelf met verzorgde voeten en handen"

NSI Simplicité PolyDip

Simplicité van NSI is gearriveerd en het is hier om uw leven eenvoudig te maken. Nieuwsgierig

Lees verder, u gaat dit geweldig vinden ...
Wat is het?

Simplicité PolyDip is een systeem dat nieuwe oligomeertechnologie gebruikt en past in het NSI-bereik tussen de markt voor gelpolish en nagelverbeteringen. Simplicité is eenvoudig, licht, snel, duurzaam en voelt niet als een verbetering. Manicure-klanten houden niet van het 'strakke' gevoel van acryl en gels en de manicure houdt niet van de stress van het gebruik van een penseel om de service te voltooien. Het is ook geurloos, waardoor het perfect is in salons met een divers behandelaanbod.

NSI heeft het voorrecht om een ​​on-site laboratorium te hebben met lokale wetenschappers. Vanwege de bestaande gellijnen in Soak Off & Hard Gels samen met de nieuwe technologie en nieuwe oligomeren hebben zij zichzelf vereenvoudigd en een systeem gemaakt dat gemakkelijk is en het gat opvult van gelpolish- tot nagelverbeteringscliënten.

En zo werd het 'Simplicité PolyDip'-systeem geboren ...


Hoe werkt het?

Het mooie ervan is dat de formules die zij gebruiken, zich aan de nagel hechten en de polymeren absorberen. Eenmaal uitgehard is deze formule sterk en duurzaam. Wanneer de nagel is gegroeid tot de gewenste lengte kan het product worden verwijderd met NSI Acetone. Deze verwijderingsmethode is hetzelfde als die bij de verwijdering van NSI PolishPro gelpolish.

Er wordt gebruik gemaakt van speciaal ontworpen oligomeren. Dit omdat permanente polish niet de juiste oligomeren heeft om extra sterkte te geven omdat het te flexibel is.

Dus door formules om te zetten in de nieuwe Simplicité-oligomeren en de nieuwe Simplicité-polymeren te gebruiken, kon NSI coatings maken die absorptie mogelijk maken voor buitengewone helderheid en diepte van kleur. Het stelt de specialist ook in staat om alle 5 nagels te behandelen, alle 5 nagels te dippen, zonder overstromingen, wat pure controle geeft. Er zijn ook geen problemen met drogen, omdat het niet zal uitharden tot het in de UV/LED lamp zit. Bovendien “knuffelt” het de nagel als een nagellak, met als resultaat dunne, natuurlijk ogende nagels.


Klik hier om online een afspraak te maken.
Klik hier om de tarieven te bekijken.