SuuCure

"verwen uzelf met verzorgde voeten en handen"

NSI Simplicité PolyDip

Simplicité van NSI is gearriveerd en het is hier om jouw leven eenvoudig te maken. Nieuwsgierig? 

Lees verder, je gaat dit geweldig vinden ...

Hoe begin ik?

Allereerst begin ik met het desinfecteren van jouw handen en nagels. Nadat ik voorzichtig de nagelriemen heb teruggeduwd en overtollig weefsel heb verwijderd, ga ik de nagels in een mooie vorm vijlen. Hierna verwijder ik het stof van de nagels en maak ik deze vetvrij. Dan breng ik een dunne laag Simplicité PolyBase aan op de nagels welke wordt uitgehard onder een UV/LED lamp.
Houd er rekening mee dat ik geen nagels verleng met NSI Simplicité PolyDip!
Jij kiest hoe ik verder ga
Hierna breng ik een tweede laag Simplicité PolyBase aan op jouw nagels. Voordat deze wordt uitgehard onder een UV/LED lamp, doop ik jouw vingers in de Simplicité PolyDip (gekleurde of transparante) acrylpoeder. Hierna laat ik het product uitharden onder een UV/LED lamp. 
Afhankelijk van de finish breng ik nog een laag gekleurde acrylpoeder aan óf ik ga de nagel sealen en gereed maken voor een afwerking met NSI PolishPro gellak.

Het resultaat is te allen tijde mooie en natuurlijk uitziende nagels!

***

Heb je gellak of acryl laten zetten bij een andere salon? Laat het dan even weten. Ik wil dan graag eerst je nagels zien voor ik een prijs vaststel.

***

Een ieder die voor een nagelbehandeling komt, krijgt haar eigen vijlenset. Deze vijlenset blijft, in verband met hygiëne, in de salon. 

Je betaalt hiervoor eenmalig €5,00. 

Daarna betaal je €1,00 per nieuw in gebruik genomen vijl.

***