SuuCure

"verwen uzelf met verzorgde voeten en handen"

NSI Acrylnagels

Momenteel ben ik in opleiding tot allround nagelstyliste. Daarom kan, mag en weet ik nog niet alles op het gebied van kunstnagels. Dit zal ik alleen maar leren door heel veel te oefenen en ervaring op te doen. 

Neem contact op voor de mogelijkheden en/of houd mijn facebookpagina in de gaten.Naast dat acrylnagels een verzorgde look creëren, kan acryl ook een oplossing zijn voor nagelbijters. Tevens is een eenvoudige verlenging van je eigen (korte) nagels een optie.

Door het vermengen van een acrylpoeder (polymer) en vloeistof (monomer) ontstaat er een kneedbare substantie welke ik met behulp van een penseel verder op de nagel kan modelleren.

Voordat ik begin met het zetten van acrylnagels, zorg ik dat jouw nagelriemen zijn teruggeduwd. Ik ruw jouw nagels licht op voor een betere hechting. Voor het verlengen van je nagels maak ik gebruik van een tip of sjabloon. Vervolgens breng ik de acryl aan en modelleer ik deze op je nagels. Wanneer de acryl voldoende is uitgehard, vijl ik jouw kunstnagels in het uiteindelijke model. Voor de afwerking kun je kiezen voor een glossy-laag met NSI GLaze 'n Go of NSI PolishPro gelpolish.


Voordelen van acrylnagels

Het grote voordeel van acrylnagels is dat ze enorm sterk, stevig en daardoor minimaal kwetsbaar zijn. Dit betekent in de praktijk dat ze een lange tijd (ca. 3 weken) gedragen kunnen worden. Het onderhoud wordt bepaald door de snelheid van het uitgroeien, wat voor iedere persoon anders kan zijn. 

Allergische reactie

Het komt zelden voor dat iemand allergisch reageert op kunstnagel-producten maar dat wil niet zeggen dat het niet mogelijk is. 

Heb je in het verleden kunstnagels gehad en heb je een allergische reactie gehad? Laat het mij dan vooraf weten! Dan kun je eerst een gratis proefnagel laten zetten. 

Indien je het niet laat weten, dan kan ik hier geen rekening mee houden.

Verzorging

Om langdurig plezier te hebben van je acrylnagels, is het belangrijk om na het aanbrengen van de acrylnagels ze goed te verzorgen en te onderhouden. 


Hieronder staan tips die kunnen helpen om zo lang mogelijk van je mooie nagels te genieten.

  • Voor acrylnagels geldt dat het 48 uur duurt voordat deze volledig uitgehard zijn. Gedurende deze tijd kunnen de nagels makkelijker beschadigd raken.
  • Het is verstandig om elke 3 weken terug te komen voor een behandeling. Op deze manier blijven je nagels in optimale conditie. 
  • Gebruik een speciale remover zonder aceton om je acrylnagels niet te beschadigen. 
  • Acrylnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals aceton, benzine en terpentine. Als je toch moet werken met één van deze middelen, werk dan met rubberen handschoenen aan en was je handen hierna goed met desinfecterende zeep.
  • Acrylnagels zijn slecht bestand tegen agressieve chemische schoonmaakmiddelen en kunnen door dit soort producten beschadigen. Het is verstandig bij het gebruik van deze producten huishoudhandschoenen te dragen.
  • Je acrylnagels zijn géén gereedschap. Maak bijvoorbeeld geen blikjes met je nagels open.
  • Knip acrylnagels nooit, ze kunnen makkelijk barsten.
  • Trek een acrylnagel nooit van je natuurlijke nagel af. Hiermee voorkom je beschadiging aan je eigen nagel. Wil je de acrylnagels laten verwijderen, maak dan een afspraak in de salon.
  • Behandel je acrylnagels 2x per dag met Dadi'Oil (nagelolie). Dit houdt je nagelriemen soepel en het voorkomt kans op schimmel, bacteriën of infectie.
  • Smeer je handen 2x per dag in met Dadi'Lortion. Dit geeft je handen een mooie uitstraling en verjongt de huid.