SuuCure

"verwen uzelf met verzorgde voeten en handen"

NSI Acrylnagels

MOMENTEEL BEN IK IN OPLEIDING TOT ALLROUND NAGELSTYLISTE. DAAROM KAN EN MAG IK NOG NIET ALLES OP HET GEBIED VAN ACRYLNAGELS. ECHTER, IK ZAL WEL MOETEN OEFENEN.

NEEM CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN EN/OF HOUD MIJN FACEBOOKPAGINA IN DE GATEN.


Naast dat acrylnagels een verzorgde look creëren, kan acryl ook een oplossing zijn voor nagelbijters. Tevens is een eenvoudige verlenging van je eigen (korte) nagels een optie.

Het acryl ontstaat door het vermengen van een poeder en vloeistof waardoor een kneedbare substantie ontstaat die met behulp van een penseel verder op de nagel wordt gemodelleerd.

Voordat ik begin met het zetten van acrylnagels, zorg ik dat de nagelriemen zijn teruggeduwd. Je nagels worden licht opgeruwd voor een betere hechting. Voor het verlengen van je nagels maak ik gebruik van een tip of sjabloon. De tip wordt op je nagel gelijmd, op lengte geknipt en in model gevijld. Hierna ga ik de acryl aanbrengen en modelleren. Een sjabloon is een mal welke op je vinger vastgezet tijdens het modelleren en na afloop verwijderd. De acryl wordt in de gewenste vorm gebracht en wanneer het voldoende is uitgehard, worden de nagels in het uiteindelijke model gevijld. Voor de afwerking kan je kiezen voor een glossy-laag met NSI GLaze 'n Go of NSI PolishPro gelpolish.


Voordelen van acrylnagels

Het grote voordeel van acrylnagels is dat ze enorm sterk, stevig en daardoor minimaal kwetsbaar zijn. Dit betekent in de praktijk dat ze een lange tijd (ca. 3 weken) gedragen kunnen worden. Het onderhoud wordt bepaald door de snelheid van het uitgroeien, wat voor iedere persoon anders kan zijn. 

***

Heb je gellak of acryl laten zetten bij een andere salon? Laat het dan even weten. Ik wil dan graag eerst je nagels zien voor ik een prijs vaststel.

***

Een ieder die voor een nagelbehandeling komt, krijgt haar eigen vijlenset. Deze vijlenset blijft, in verband met hygiëne, in de salon. 

Je betaalt hiervoor eenmalig €5,00. 

Daarna betaal je €1,00 per nieuw in gebruik genomen vijl.

***

Verzorging

Om langdurig plezier te hebben van je acrylnagels, is het belangrijk om na het aanbrengen van de acrylnagels ze goed te verzorgen en te onderhouden. 


Hieronder staan tips die kunnen helpen om zo lang mogelijk van je mooie nagels te genieten.

  • Voor acrylnagels geldt dat het 48 uur duurt voordat deze volledig uitgehard zijn. Gedurende deze tijd kunnen de nagels makkelijker beschadigd raken.
  • Het is verstandig om elke 3 weken terug te komen voor een behandeling. Op deze manier blijven je nagels in optimale conditie. 
  • Gebruik een speciale remover zonder aceton om je acrylnagels niet te beschadigen. 
  • Acrylnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals aceton, benzine en terpentine. Als je toch moet werken met één van deze middelen, werk dan met rubberen handschoenen aan en was je handen hierna goed met desinfecterende zeep.
  • Acrylnagels zijn slecht bestand tegen agressieve chemische schoonmaakmiddelen en kunnen door dit soort producten beschadigen. Het is verstandig bij het gebruik van deze producten huishoudhandschoenen te dragen.
  • Je acrylnagels zijn géén gereedschap. Maak bijvoorbeeld geen blikjes met je nagels open.
  • Knip acrylnagels nooit, ze kunnen makkelijk barsten.
  • Trek een acrylnagel nooit van je natuurlijke nagel af. Hiermee voorkom je beschadiging aan je eigen nagel. Wil je de acrylnagels laten verwijderen, maak dan een afspraak in de salon.
  • Behandel je acrylnagels 2x per dag met Dadi'Oil (nagelolie). Dit houdt je nagelriemen soepel en het voorkomt kans op schimmel, bacteriën of infectie.
  • Smeer je handen 2x per dag in met Dadi'Lortion. Dit geeft je handen een mooie uitstraling en verjongt de huid.