Natural Nail Treatment

De Natural Nail Treatment bestaat uit een uitgebreide combi-manicure en het verstevigen van de natuurlijke nagel met T-Gel by Tanya Savchenko. De vorm en de C-curve van de natuurlijke nagel wordt tijdens het dragen steeds mooier. 

Het uitgangspunt van de Natural Nail Treatment is stevige, natuurlijk uitziende nagels. 

Fase 1 - Sterkte

Tijdens de eerste afspraak wordt er gekeken naar de gezondeid van de natuurlijke nagels. Verder wordt besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn qua vorm, lengte en kleur. In de eerste afspraak staat versteviging centraal. Er wordt een versteviging op de natuurlijke nagels aangebracht die de nagels beschermen zodat deze niet afbreken of inscheuren.

De nagels moeten tussen de afspraken dagelijks verzorgd worden met Dadi'Oil.


Fase 2 - Vorm

Bij de tweede afspraak hebben we meer lengte. Nu ligt de focus op de vorm van de nagels. De natuurlijke nagels worden in de vorm gevijld die vooraf besproken is.

Wederom moet er tussen de afspraken dagelijks Dadi'Oil gebruikt worden.


Fase 3 - Lengte = Perfectie

De laatste fase is de fase die steeds herhaald gaat worden. Omdat de gewenste vorm in de natuurlijke nagels zit ligt de focus bij het bepalen van de lengte. De lengte kan ingekort of behouden worden zodat de natuurlijke nagels steeds langer groeien.


Het blijft belangrijk dat de natuurlijke nagels dagelijks verzorgd worden met Dadi'Oil.

Wil je graag een kleurtje op je nagels? Geen probleem. Je kunt kiezen uit bijna 200 kleuren gelpolish. Glitters en nail-art behoren ook tot de mogelijkheden.