SuuCure

"verwen uzelf met verzorgde voeten en handen"

Manicure

Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels. Eerst worden je handen ontsmet. Vervolgens worden je nagelriemen teruggeduwd en worden losse velletjes van de nagelplaat verwijderd. Jouw nagels worden in je favoriete nagelvorm en op gelijke lengtes gevijld. Heb je ribbeltjes op je nagels? Door het polijsten van de nagels wordt het oppervlak van je nagels weer superglad. Bij een manicure kun je vaak extra opties kiezen bij je behandeling; het is net wat je wil. Breid je manicure uit met een  hydraterende paraffinepakking voor droge handen. Dan is het eventueel tijd voor het lakwerk: ga je voor een zachte pasteltint, edgy metallic-paars, verleidelijk dieprood of toch maar voor een nude en naturel kleurtje? Alles is mogelijk! 

Paraffinepakking: ultieme verwennerij voor uw handen

Gun jezelf een heerlijk ontspanningsmoment en laat ons je verwennen met een Spa Manicure. Tijdens een spa manicure wordt je huid diep van binnen behandeld, gevoed en gereinigd met een handmasker, een paraffinepakking en een heerlijke massage waardoor alle vitaminen diep in je poriën trekken.Verwen uzelf met een Spa Manicure 

Een Spa Manicure bij SuuCure is een bijzondere en uitgebreide manicure, waarbij jouw handen en nagels intens gevoed worden met de beste producten die er op dit moment zijn. Het is een exclusieve schoonheidsbehandeling voor je handen. Een behandeling welke vaak broodnodig is wanneer je droge en kwetsbare handen heeft!

Nadat wij jouw nagels en nagelriemen heb verzorgd, begint een weldadige reis voor je handen! 


Allereerst scrubben wij je handen met Dadi'Scrub om je handen te ontdoen van dode huidcellen. Daarna masseren wij je handen met Luxury Dadi'Lotion. Dit product zorgt ervoor dat jouw nagels en handen diep van binnen gehydrateerd, geconditioneerd en gevoed worden. Tevens ontstaat er een beschermende laag boven je huid waardoor andere verzorgingsproducten beter inwerken.

Hierna dompelen we jouw handen in warme paraffine. 

De aromatische Peach paraffine is rijk aan verzorgende bestanddelen. De warme paraffine heeft een heilzame werking en werkt diep in de huid. Paraffinetherapie reduceert de zwelling in de spieren en vermindert ontstekingen in gewrichten en geeft de bloedsomloop een ‘boost’.

Het is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van een droge of schrale huid.

Juist in de wintermaanden is dit een weldaad voor de handen.

De warme paraffinebehandeling werkt als een mini-sauna. Door de warmte gaan de poriën in de huid open en worden de voedende stoffen beter opgenomen. Het stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant.

Tot slot masseren wij je handen heerlijk in met het overgebleven restant van de lotion.


Het resultaat? 

Prachtige, zijdezachte handen die flink verwend en gevoed zijn!


De Spa Manicure is een heerlijk ontspanningsmoment om jezelf, maar zeker ook om aan een ander, cadeau te doen!

Hoe verloopt een paraffine handpakking?


Klik hier om online een afspraak te maken.
Klik hier om de tarieven te bekijken.

***

Heb je gellak of acryl laten zetten bij een andere salon? Laat het dan even weten. Wij willen dan graag eerst je nagels zien voor we een prijs bespreken.

***

Een ieder die voor een nagelbehandeling komt, krijgt haar eigen vijlenset. Deze vijlenset blijft, in verband met hygiëne, in de salon. 

Je betaalt hiervoor eenmalig €5,00. 

Daarna betaal je €1,00 per nieuw in gebruik genomen vijl.

***