SuuCure

"verwen uzelf met verzorgde voeten en handen"

NSI PolishPro gelpolish

Zeg vaarwel tegen beschadigende gelpolish. Na een NSI PolishPro gelpolish behandeling geniet u wel twee tot vier weken van prachtig gelakte nagels die niet beschadigen tijdens de behandeling.


Er zijn meerdere merken en systemen op de markt die gellak producten aanbieden. Vaak worden daarbij uw natuurlijke nagels beschadigd. Dit komt omdat er intensief op de nagels gevijld wordt zodat de gellak kan hechten. 

Bij NSI PolishPro gelpolish is dit niet het geval. Enkel de glanslaag wordt verwijderd met een zachte vijl.

Ook bij het verwijderen ervan wordt er niet op uw nagels gevijld. Enkel wordt de topcoat opengevijld. NSI PolishPro gelpolish wordt aangebracht als nagellak en wordt uitgehard onder een UV/LED lamp.


Het creëren van prachtige nagels

Allereerst beginnen we met het desinfecteren van jouw handen en nagels. Nadat we voorzichtig de nagelriemen hebben teruggeduwd en overtollig weefsel hebben verwijderd, gaan we de nagels in een mooie vorm vijlen. Hierna verwijderen we het stof van de nagels en maken we deze vetvrij. Dan brengen we een dunne laag Base Coat aan op de nagels welke wordt uitgehard onder een UV/LED lamp.


Kleuren

Jij kiest de gewenste kleur. Nadat er een dunne laag colorgel is aangebracht, gaat deze onder de UV/LED lamp. Dit proces herhalen we nog een keer zodat de kleur goed dekt. Alle laagjes worden dun aangebracht zodat de nagel geen onnodig dik aangezicht krijgt.

Tot slot brengen we een dun laagje Top Coat aan, welke weer uitgehard wordt onder de UV/LED lamp voor een superieure dekking en glans. Daarna verwijderen we de plaklaag met een speciale cleanser. Tot slot verzorgen we de nagels en nagelriemen met Dadi'Oil en masseren we jouw handen met de heerlijke Luxury Dadi'Lotion.


                   Geen beschadiging van uw natuurlijke nagel!

Qua onderhoud is het erg belangrijk dat je Dadi'Oil gebruikt. Dit is een speciale nagelolie die wij in onze salon voor €5,95 verkopen. Dadi'Oil bezit alle ingrediënten om jouw nagels en nagelbed diep van binnen te voorzien van de benodigde vitaminen. Het is belangrijk dat jij je nagelriemen hiermee minimaal drie keer per dag insmeert. Door het frequent gebruiken van Dadi'Oil voorkom je dat je nagels zullen uitdrogen en beschadigen. Door het tegengaan van uitdroging zal de gelpolish langer flexibel blijven waardoor je logischerwijs ook langer van je gelpolish kunt genieten! 


Verwijderen van NSI PolishPro gelpolish

Het verwijderen van NSI PolishPro gelpolish dient in de salon te gebeuren. Er is een reële kans aanwezig dat jij je natuurlijke nagels zult beschadigen wanneer je dit zelf gaat proberen. Binnen 15 minuten verwijderen wij de gelpolish van de natuurlijke nagels met NSI Acetone en Dadi’Oil. De toegevoegde olie zorgt ervoor dat de nagels tijdens het verwijderingsproces optimaal verzorgd worden.


Klik hier om online een afspraak te maken.
Klik hier om de tarieven te bekijken.

***

Heb je gellak of acryl laten zetten bij een andere salon? Laat het dan even weten. Wij willen dan graag eerst je nagels zien voor we een prijs bespreken.

***

Een ieder die voor een nagelbehandeling komt, krijgt haar eigen vijlenset. Deze vijlenset blijft, in verband met hygiëne, in de salon. 

Je betaalt hiervoor eenmalig €5,00. 

Daarna betaal je €1,00 per nieuw in gebruik genomen vijl.

***