SuuCure

"verwen uzelf met verzorgde voeten en handen"

NSI PolishPro gelpolish

Zeg vaarwel tegen beschadigende gelpolish. Na een NSI PolishPro gelpolish behandeling geniet je wel twee tot vier weken van prachtig gelakte nagels die niet beschadigen tijdens de behandeling.
Er zijn meerdere merken en systemen op de markt die gelpolish producten aanbieden. Vaak worden daarbij jouw natuurlijke nagels beschadigd. Dit komt omdat er intensief op de nagels gevijld wordt zodat de gelpolish kan hechten. 

Bij NSI PolishPro gelpolish is dit niet het geval. Enkel de glanslaag wordt verwijderd met een zachte vijl.

Ook bij het verwijderen ervan wordt er niet op jouw nagels gevijld. Enkel wordt de topcoat opengevijld. NSI PolishPro gelpolish wordt aangebracht als nagellak en wordt uitgehard onder een UV/LED lamp.

Het creëren van prachtige nagels

Allereerst begin ik met het desinfecteren van jouw handen en nagels. Nadat ik voorzichtig de nagelriemen hebben teruggeduwd en overtollig weefsel heb verwijderd, ga ik de nagels in een mooie vorm vijlen. Hierna verwijder ik het stof van de nagels en maak ik deze vetvrij. Dan breng ik een dunne laag Base Coat aan op de nagels welke wordt uitgehard onder een UV/LED lamp.

Kleuren

Jij kiest de gewenste kleur. Nadat er een dunne laag colorgel is aangebracht, gaat deze onder de UV/LED lamp. Dit proces herhaal ik nog een keer zodat de kleur goed dekt. Alle laagjes worden dun aangebracht zodat de nagel geen onnodig dik aangezicht krijgt.

Tot slot breng ik een dun laagje Top Coat aan, welke weer uitgehard wordt onder de UV/LED lamp voor een superieure dekking en glans. Daarna verwijder ik de plaklaag met een speciale cleanser. Tot slot verzorg ik de nagels en nagelriemen met Dadi'Oil.

                   Geen beschadiging van jouw natuurlijke nagel!

Qua onderhoud is het erg belangrijk dat je Dadi'Oil gebruikt. Dit is een speciale nagelolie die ik in de salon voor €5,95 verkoop. Dadi'Oil bezit alle ingrediënten om jouw nagels en nagelbed diep van binnen te voorzien van de benodigde vitaminen. Het is belangrijk dat jij je nagelriemen hiermee minimaal drie keer per dag insmeert. Door het frequent gebruiken van Dadi'Oil voorkom je dat je nagels zullen uitdrogen en beschadigen. Door het tegengaan van uitdroging zal de gelpolish langer flexibel blijven waardoor je logischerwijs ook langer van je gelpolish kunt genieten! 

Verwijderen van NSI PolishPro gelpolish

Het verwijderen van NSI PolishPro gelpolish dient in de salon te gebeuren. Er is een reële kans aanwezig dat jij je natuurlijke nagels zult beschadigen wanneer je dit zelf gaat proberen. Binnen 15 minuten verwijder ik de gelpolish van de natuurlijke nagels met NSI Acetone en Dadi’Oil. De toegevoegde olie zorgt ervoor dat de nagels tijdens het verwijderingsproces optimaal verzorgd worden.