SuuCure

"verwen uzelf met verzorgde voeten en handen"

NSI PolishPro gelpolish

Zeg vaarwel tegen beschadigende gelpolish. Na een NSI PolishPro gelpolish behandeling geniet u wel twee tot vier weken van prachtig gelakte nagels die niet beschadigen tijdens de behandeling.


Er zijn meerdere merken en systemen op de markt die gellak producten aanbieden. Vaak worden daarbij uw natuurlijke nagels beschadigd. Dit komt omdat er intensief op de nagels gevijld wordt zodat de gellak kan hechten. 

Bij NSI PolishPro gelpolish is dit niet het geval. Enkel de glanslaag wordt verwijderd met een zachte vijl.

Ook bij het verwijderen ervan wordt er niet op uw nagels gevijld. Enkel wordt de topcoat opengevijld. NSI PolishPro gelpolish wordt aangebracht als nagellak en wordt uitgehard onder een UV/LED lamp.


Het creëren van prachtige nagels

Allereerst begin ik met het desinfecteren van uw handen en nagels. Nadat ik voorzichtig uw nagelriemen heb teruggeduwd en overtollig weefsel heb verwijderd, ga ik uw nagels in een mooie vorm vijlen. Hierna verwijder ik het stof van uw nagels en maak ik deze vetvrij. Dan breng ik een dunne laag Base Coat aan op uw nagels welke wordt uitgehard onder een UV/LED lamp.


Kleuren

U kiest de gewenste kleur. Nadat er een dunne laag colorgel is aangebracht, gaat deze onder de UV/LED lamp. Dit proces herhalen we nog een keer zodat de kleur goed dekt. Alle laagjes worden dun aangebracht zodat de nagel geen onnodig dik aangezicht krijgt.

Tot slot breng ik een dun laagje Top Coat aan, welke weer uitgehard wordt onder de UV/LED lamp voor een superieure dekking en glans. Daarna verwijder ik de plaklaag met een speciale cleanser. Tot slot verzorg ik uw nagels en nagelriemen met Dadi'Oil en masseer ik uw handen met de heerlijke Luxury Dadi'Lotion.


                   Geen beschadiging van uw natuurlijke nagel!

Qua onderhoud is het erg belangrijk dat u Dadi'Oil gebruikt. Dit is een speciale nagelolie die ik in mijn salon voor €5,95 verkoop. Dadi'Oil bezit alle ingrediënten om uw nagels en nagelbed diep van binnen te voorzien van de benodigde vitaminen. Het is belangrijk dat u uw nagelriemen hiermee minimaal drie keer per dag insmeert. Door het frequent gebruiken van Dadi'Oil voorkomt u dat uw nagels zullen uitdrogen en beschadigen. Door het tegengaan van uitdroging zal de gelpolish langer flexibel blijven waardoor u logischerwijs ook langer van uw gelpolish kunt genieten! 


Verwijderen van NSI PolishPro gelpolish

Het verwijderen van NSI PolishPro gelpolish dient in de salon te gebeuren. Er is een reële kans aanwezig dat u uw natuurlijke nagels zult beschadigen wanneer u dit zelf gaat proberen. Binnen 15 minuten verwijder ik de gelpolish van uw natuurlijke nagels met NSI Acetone en Dadi’Oil. De toegevoegde olie zorgt ervoor dat de nagels tijdens het verwijderingsproces optimaal verzorgd worden.


Klik hier om online een afspraak te maken.
Klik hier om de tarieven te bekijken.