SuuCure

"verwen uzelf met verzorgde voeten en handen"

SPA Manicure

Gun uzelf een heerlijk ontspanningsmoment en laat mij u verwennen met een Spa Manicure. Tijdens een spa manicure wordt uw huid diep van binnen behandeld, gevoed en gereinigd met een handmasker, een paraffinepakking en een heerlijke massage waardoor alle vitaminen diep in uw poriën trekken.


Verwen uzelf met een Spa Manicure 

Een Spa Manicure bij SuuCure is een bijzondere en uitgebreide manicure, waarbij uw handen en nagels intens gevoed worden met de beste producten die er op dit moment zijn. Het is een exclusieve schoonheidsbehandeling voor uw handen. Een behandeling welke vaak broodnodig is wanneer uw droge en kwetsbare handen heeft!

Nadat ik uw nagels en nagelriemen heb verzorgd, begint een weldadige reis voor uw handen! 


Allereerst scrub ik uw handen met simply The Purifying Hand Scrub om uw handen te ontdoen van dode huidcellen. Daarna

masseer ik uw handen met simply The Hydrating Hand Mask. Dit product zorgt ervoor dat uw nagels en handen diep van binnen gehydrateerd, geconditioneerd en gevoed worden. Tevens ontstaat er een beschermende laag boven uw huid waardoor andere verzorgingsproducten beter inwerken.

Hierna dompelen we uw handen in warme paraffine. 

De aromatische Peach paraffine is rijk aan verzorgende bestanddelen. De warme paraffine heeft een heilzame werking en werkt diep in de huid. Paraffinetherapie reduceert de zwelling in de spieren en vermindert ontstekingen in gewrichten en geeft de bloedsomloop een ‘boost’.

Het is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van een droge of schrale huid.

Juist in de wintermaanden is dit een weldaad voor de handen.

De warme paraffinebehandeling werkt als een mini-sauna. Door de warmte gaan de poriën in de huid open en worden de voedende stoffen beter opgenomen. Het stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant.

Tot slot masseer ik uw handen heerlijk in met het overgebleven restant van het masker. 


Het resultaat? 

Prachtige, zijdezachte handen die flink verwend en gevoed zijn!


De Spa Manicure is een heerlijk ontspanningsmoment om uzelf, maar zeker ook om aan een ander, cadeau te doen!

Hoe verloopt een paraffine handpakking?