SuuCure

"verwen uzelf met verzorgde voeten en handen"

Zij gingen u voor

21-06-2018

Wat een topvrouw ben je! Mijn voeten zijn weer heerlijk verwend door Suzan. Een heerlijke en pijnloze behandeling. Een vrouw die haar vak met liefde, passie en vakkundigheid uitvoert.

Michelle

19-09-2016
Altijd heerlijk ontspannend om weer even langs te gaan. Eelt laten verwijderen zodat ik weer pijnloos kan lopen en daarna nog een lekkere voetmassage erbij. Een echte aanrader
Maaike
21-12-2015
Als ik bij Suzan was geweest om m'n voeten te laten verwennen kon ik haar wel kussen. Daarom denk ik dat ik geen verder commentaar hoef te geven. Je bent een vakvrouw in hart en nieren, Suzan.
Joke

20-12-2015

Zeer ontspannende en goede voetverzorging.

Tineke

16-10-2015 

Ik loop nu denk ik al een jaar bij pedicure Suzan omdat ik zelf mijn voet nagels niet meer kan knippen, omdat mijn rug kapot is. En ik beveel haar iedereen aan want ze is goed, spontaan en vriendelijk. En ik ben tevreden.

Bert

01-10-2015

Ik heb diabetes maar voor mijn voeten ben ik bij Suzan in goede handen.

Kinie

30-09-2015

Ik kom al een hele tijd bij Suzan voor gelnagels. Suzan doet haar werk heel zorgvuldig, is enthousiast en ik voel mij op mijn gemak bij haar. Ik krijg ook regelmatig reacties op mijn nagels. Top Suzan.

Greetje

30-09-2015
Ik heb hele goede ervaring bij Suzan, heb ook verschillende pedicures gehad maar bij haar voel ik mij het meeste op het gemak. Ik heb diabetes dus slechte voeten maar als ik bij haar weg kom heb ik geen last meer toppie Suzan dank je wel en ga zo door. 
Frank
29-09-2015
Al enkele jaren kom ik voor mijn voeten bij Suzan. Had al wel eerder ervaring met een pedicure, maar wat een verschil. Altijd was de behandeling pijnlijk Suzan echter is precies, werkt hygi├źnisch en pijnloos. Geen klachten na de behandeling en altijd een warm en persoonlijk welkom. Geen straf om heen te gaan en omdat ik in de zorg werk wil ik goede zorg voor mijn voeten!
Jeanette
29-09-2015
Ik kom nu een paar jaar bij pedicure Suzan. Voor mij is het echt een uitje en een heerlijke ontspanning. Ik kan me al verheugen als ik er heen mag. Alle behandelingen zijn heerlijk en zijn echt aan te raden. Ik zeg maak snel een afspraak en ervaar het zelf.
Marlies
29-09-2015
Ik kom al jaren in deze salon. Dit omdat ze me altijd tevreden naar huis laat gaan. Wat ze doet, doet ze goed, met alle aandacht voor de behandeling, maar ook belangstellend in mij. T Is voor mij zeker een relaxmoment !!!! Top !!
Diana